Huomenna, jos sää sallii, olisi tarkoitus mennä etsimään ainankin yksi kätkö, jos aika riittää niin ehkä myös toinenkin. Jos saan kummatkin haettua nin sitten on kummatkin tämän paikkakunnan kätköt etsitty. Tosin jos minusta on kiinni niitä kätköjä tulee kyllä lisää muutama ainankin.
Tämmöinen mielikuvituksekas ihminen kuin minä olen niin monta ideaa on tullut jo mieleen. Kunhan ensin haeskelen tililleni muutaman (tai ehkä muutaman kymmenen) kätköä niin voisi alkaa olemaan idea selvillä tarkempaan piilotteluun.
Mielessä on kaksi tavallisen kätkön paikkaa, yksi mini ja ehkäpä yksi multi, riippuen siitä millainen multi tarkalleen on. Se onkin seuraava kohteeni: selvittää millaiset erot ovat multi ym. erikoiskätköillä. Kaikilla kohteilla on jotain merkitystä, jos ei paikkakunnan niin maiseman suhteen ainankin. Mutta niistä sitten tarkemmin kun ne on paikoillaan ja hyväksytty.
Lainasinpa muuten kirjastosta maastokartat kotiseudulle, löytyy kätköt ennen gps-laitteen lainaa/ostoa. Ajattelin laitata tutuilta laitteita jotta saa hieman tuntumaa erilaisiin laitteisiin ennen oman ostoa. Olisi sitten jo jotain vaatimuksia mitä omalta laitteeltaan haluaisi.